Apparaten en Accessoires
Turkey rolls with gorgonzola
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
51.5 g
Calorieën
2130 kJ /
509 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Poultry
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Cornbread
1u.
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2u.
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26u. 50min
Potato goulash
1u.
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen
Peas and jamon
40min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Three-milk Cake
2u.