Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 turkey escalopes
- 1 shallot
- 40 g extra virgin olive oil
- 200 g fresh baby spinach, washed and dried
- 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
- 700 g water
- 150 g milk
- 20 g plain flour
- 1 teaspoon fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Tiramisu
5h 20min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Veal stew (Blanquette de veau)
1ωρ. 5 λεπτ.
Baked spinach and eggs
35 Min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 Min
Speedy Bassara
25 Min
Floating Islands
40 Min
Salmorejo
10min
Ukrainian borscht
35 Min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Gratin dauphinois
50 Min