Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 turkey escalopes
- 1 shallot
- 40 g extra virgin olive oil
- 200 g fresh baby spinach, washed and dried
- 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
- 700 g water
- 150 g milk
- 20 g plain flour
- 1 teaspoon fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Spring Pea Green Soup
15min
Floating Islands
40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Tzatziki
20min
Plum slice
1h 30min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Ham mousse
10min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Fajitas
35 min