Apparaten en Accessoires
Turkey rolls with gorgonzola
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
51.5 g
Calorieën
2130 kJ /
509 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Poultry
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Slow Cooked Corn (Metric)
40min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3u.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1u. 30min
Homemade "Velvety" Cheese
4u. 40min
Liver cake
1u. 50min
Karpatka
10u.
Avocado Orange Butter
10min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1u. 15min
Liver Cake
1u. 50min
Tuna mousse
10min
Poppy seed strudel
3u. 15min