Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 turkey escalopes
- 1 shallot
- 40 g extra virgin olive oil
- 200 g fresh baby spinach, washed and dried
- 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
- 700 g water
- 150 g milk
- 20 g plain flour
- 1 teaspoon fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Express Pho Soup
1 Std. 5 Min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Russian salad
1 godz. 15 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Green Olive Dip
10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Cheese Omelet with Spinach
25min