Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 4 eggs, large, (56-62 g), cold
- water, to fill to 1 liter mark
Shrimp and Asparagus
- 570 g water
- 680 g raw shrimps, peeled, deveined, large
- 1 - 3 tsp Cajun spice mix, to taste
- 1 bunch asparagus, trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
Dressing
- 30 g shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 140 g mayonnaise
- 60 g ketchup
- 60 g plain Greek yoghurt
- 45 g lemon juice
- 1 tsp paprika, smoked, ground
- 1 ½ tsp cider vinegar
- ½ - 1 tsp soy sauce, to taste
Assembly
-
285
g iceberg lettuce, chopped
of 285 g romaine lettuce, chopped - 170 g cherry tomatoes, halved
- 1 tbsp capers, rinsed
- 2 avocados, sliced or diced, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2893.5 kJ / 691.6 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 1528 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15 min
Spanish Rice
35 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Shrimp and Crab Stack
25min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Lemon grass beef salad
30min
Lemon Rice
15 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
French Toast
40 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min