
Apparaten en Accessoires
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Voeding per 1 portion
Calorieën
574.7 kcal /
2404.5 kJ
Eiwitten
22.4 g
Vetten
28.7 g
Koolhydraten
57.5 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
9.1 g
Natrium
850.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

One Pot Pastas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten