Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 850.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Boiled Eggs
20min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Mushroom Risotto
30min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min