Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
-
10 ½
oz pre-cooked pork sausages, sliced (¼ in.)
of 10 ½ oz chicken sausage, cooked, sliced (¼ in.) - 29 ½ oz water, divided
- 1 ½ oz lacinato kale, stems removed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 oz tomato paste
-
10 ½
oz fresh white button mushrooms, sliced
of 10 ½ oz fresh mixed mushrooms, sliced - 1 ½ oz pearl barley
- 2 tsp beef stock paste
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 884.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Mediterranean Chicken
35 Min
Rolled Frittata
55min
Summer Bolognese Bowl
45 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Cottage Pie
2 Std. 15 Min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Roasted Potato Salad
1 Std.