Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz chicken livers, fatty or connective tissue removed
- 5 oz milk
- 10 oz long-grain rice
- 32 oz chicken stock
- ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 5 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell peppers, cored and quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 tsp Cajun spice mix
- ½ tsp dried thyme
- 8 oz ground beef, crumbled
- ground black pepper, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636.1 kJ / 630.1 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 764 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Smoked Salmon Dip
10 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3u. 50min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Meat Sauce
1h 45min
Beef Lasagna
2h 5min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Turkey Chili
45min