
Apparaten en Accessoires
Tuna empanada
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Tuna filling
-
onions cut in quarters300 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)200 g
-
hard-boiled eggs chopped2
Empanada dough
-
water50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
white wine50 g
-
lard90 g
-
egg1
-
fresh yeast crumbled25 g
-
bread flour450 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
flour for dusting
-
egg beaten1
Voeding per 1 portion
Calorieën
694 kcal /
2904 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
39 g
Koolhydraten
62 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flavours of Spain
12 recepten
Internationaal
Internationaal