![Tuna empanada Tuna empanada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E24FB5AA-0B36-4FC8-8677-63825E4C9C94/Derivates/E7533C66-4A41-4AF8-927A-8390B1CB4448.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
of 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 dk
Mystery Soup
55 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Christmas Upside Down Cake
1h 10min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Arabian chicken with couscous
45 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 godz. 30 min
Yoghurt cake
1h 40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min