Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
of 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15 min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Berry Lemonade
10min
Sticky Buns
3h 45min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10min
Sweet potato muffins with walnuts
1h
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Tzatziki
20min
Green Olive Dip
10min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30min
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min