Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 140 g all-purpose flour
- 115 g almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
- ½ tsp salt
- 70 g unsalted butter, diced, frozen
- 1 large egg
- 2 - 3 tbsp ice cold water, as needed
Herbed Cheese Filling
- ½ lemon
-
170
g goat's cheese, crumbled
of 170 g ricotta cheese, crumbled - 30 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp mixed herbs, dried, thyme, rosemary, chives
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Roasted Tomatoes
- 450 g cherry heirloom tomatoes
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp black pepper, ground, to taste
Assembly
- everything bagel seasoning
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 925 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 348 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger Lemonade
10min
Ranch Dressing
2h 15min
Persian Flatbreads
1h 45min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Shakshuka
50min
Apple Wheat Starter
72sa 20 dk
Basil Peach Sorbet
10min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Creamy Avocado Dip
10min
Eggplant Stacks
1h 35min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min