Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cooked white chickpeas (1 x 400 g can)
- 250 - 300 g leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)
- 50 - 75 g tahini, to taste (see Tip)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ - 1 garlic clove, to taste
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- parsley, fresh, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 282 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Pesto with Ricotta
10min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Sticky Buns
3h 45 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 Std. 10 Min
Sunflower Butter
25min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Seitan
40min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min