Apparaten en Accessoires
Leftover Vegetable Hummus
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
282 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
944 kJ /
226 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Perfect for Dipping
13 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Rice Cooker Brown Rice Salad
Geen beoordelingen
Lemon Ginger Morning Elixir
45min
Yogurt Dressing
5min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Geen beoordelingen
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Broccoli stem falafel
25u. 40min
Rustic homemade tofu
24u. 30min
Hummus
5min
Shakshuka in the Varoma
30min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Gut Immunity Shot
5min