Apparaten en Accessoires
Polenta, mandarin and almond cake
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
12 portions
Ingrediënten
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten-free Baking
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baba ghanoush
1 Std.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Kashta cream
10 Min
Muhamara dip
5 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Falafel
1 Std. 25 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Linzer torte
5 Std. 10 Min
White Chocolate Chip Cookies
2 Std. 40 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min