Apparaten en Accessoires
Millet flour bread
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
12 slices
Ingrediënten
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1247 kJ /
298 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
4.7 g
Koolhydraten
56.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten-free Baking
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1u. 5min
Buckwheat Lasagne
1u. 40min
Gluten-free Sponge Cake
1u. 10min
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Millet Cakes
1u. 5min
Falafel
24u.
Gluten-Free Crepes
45min
Macadamia Nut Milk
10min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2u. 5min
Raw chocolate beetroot cake
2u. 15min