![Millet flour bread Millet flour bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/228507.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g millet grains
- 100 g buckwheat grains
- 330 g water
- 25 g fresh yeast
- 1 tsp sugar
- 250 g gluten-free bread flour
- 2 tsp salt
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat and almond slider buns
1hod. 15min
Sonja's Bread
3klst 10 min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 godz. 30 min
Gluten-Free Bagels
1 Std. 50 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1hod.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1hod.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Buckwheat bread
2hod. 5min
Gluten-Free Banana Bread
55min