Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
- 600 g water
- 570 g potatoes, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 garlic cloves, halved
- 15 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut in wedges
- ½ jalapeño pepper, destemmed and deseeded
- ½ tsp salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
- 4 eggs, large
- green onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084.9 kJ / 498.3 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 779.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grisons Barley Soup
55min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Red Rice
55min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Baked Brie Pie
50min
Cinnamon Cream Cheese Rolls
45min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min