Apparaten en Accessoires
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
4 portion
Ingrediënten
-
chicken1
-
thyme, dried to taste
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
bulgur wheat140 g
-
lemon1
-
water255 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parsley leaf, fresh15 g
-
mint, fresh leaves only15 g
-
shallot cut into pieces60 g
-
olive oil30 g
-
tomato, ripe diced2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
255.1 mg
Eiwitten
68.8 g
Calorieën
3956.2 kJ /
945.6 kcal
Vetten
59.4 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
15.7 g
Koolhydraten
33.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Air-Fry Sensor
9 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon Ginger Morning Elixir
45min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Geen beoordelingen
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Mint lemonade
5min
Spanakopita
2u. 10min
Creamy Coconut Dhal
25min
Apple Nut Bread
Geen beoordelingen
Roast Chicken with Vegetables
1u. 10min
Buttermilk Chicken
1u. 10min