Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 995 g water
- 15 g olive oil, plus extra to grease
- 1 ½ tsp salt, divided
- 225 g rice, white, type basmati
-
4
salmon fillet, fresh, skinless, skinless (130 g ea.)
of 4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.) - ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tbsp butter, unsalted
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 395 g heavy cream, 35% fat
-
2
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, crumbled - 1 ½ tbsp tomato purée (concentrate)
-
2
sprigs dill, fresh, leaves only, chopped
of 1 tsp dill, dried - 1 - 2 pinch cayenne pepper, dried, flake, to taste (optioneel)
- 2 tbsp cornstarch
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3933.5 kJ / 940.1 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 63.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Pasta alla Nerano
40min
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Sweet Cucumber Pickles
Geen beoordelingen
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Iranian Barbari
2 Std. 30 Min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 Std. 10 Min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Caramel Flan (No-Bake)
3 godz. 15 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min