Compatibele versies
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- 3 sprigs parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, in pieces (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz unsalted butter, softened
Vegetables and Steaks
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 oz vegetable oil, plus extra to brush
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 20 oz water
- 12 oz broccoli florets
- 4 sirloin steaks (1½ in. thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1148 mg
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
French Toast
40 Min
Cuban Sandwich
17h
Aperol Spritz®
10min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
South Texas Carne Guisada
1h 20 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Hash Brown Potato Cake
Geen beoordelingen
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min