Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp smoked paprika
- ½ tsp chili flakes, dried
- 1 tsp dried tarragon
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp sugar
- 35 oz pork loin (see Tip)
- 32 oz potatoes (i.e. Idaho), peeled, cubed (1 in.)
-
5
oz vegetable stock
of 5 oz water - 3 oz whole milk
- 2 oz unsalted butter, cubed
- fresh ground black pepper, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- 3 oz arugula leaves, to serve
- 20 - 25 cherry tomato, halved, to serve
- balsamic vinegar, to drizzle
- fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 623.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Stout Beer Ice Cream Float
10h 45min
Spidey Chicken à la King
40 min
Bananas Foster Bread Pudding
1 godz. 50 min
Bolognese Sauce
1sa 10 dk
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Chicken in peach sauce
40 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1sa