Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 garlic cloves, divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce, divided
- 1 ½ tsp ground black pepper, divided
- 2 sirloin steaks, (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine, (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread, sliced and toasted
of 4 slices sourdough, sliced and toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4627.6 kJ / 1106 kcal
- Eiwitten
- 38.9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 94.6 g
- Verzadigd vet
- 53.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 796.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Honey BBQ Chicken
1 Std. 25 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Caramel Macchiato
15 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min