Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 garlic cloves, divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce, divided
- 1 ½ tsp ground black pepper, divided
- 2 sirloin steaks, (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine, (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread, sliced and toasted
of 4 slices sourdough, sliced and toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4627.6 kJ / 1106 kcal
- Eiwitten
- 38.9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 94.6 g
- Verzadigd vet
- 53.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 796.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Paella
30min