Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 17 ½ oz zucchini (approx. 2-3), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 3 garlic cloves
-
2
oz hot chili oil, to taste
of 2 oz chili crisp oil, to taste - 1 oz soy sauce, light
- ½ oz rice vinegar
- 1 scallion, thinly sliced on the bias, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 538.3 kJ / 128.7 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 394.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel Waffle
40min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1h 10min
Steamed Egg Cups
20min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Texas White Bean Salad
15min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48h 20 min.
Arnold Palmer Lemonade
20min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min