Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil
- 250 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, cut in wedges
-
20
g agave syrup
of 20 g honey - 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 400 g canned chickpeas, drained
- 100 g tahini (sesame paste, see tip)
- 1 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp freshly ground pepper, adjust to taste
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 802 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1sa 15 dk
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Black Tahini
20min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Mango yoghurt ice cream
12hod.
Millet flour bread
2h 35 min
Cheesy veggie oat bars
45min
Carrot and Chickpea Spread
15 dk
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Plain yoghurt in Varoma
12hod.
Browned onions (200 g)
20min