Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp salt
-
400
g fresh salmon fillets, skinless
of 400 g swordfish fillets - 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger chicken wings
40min
Chicken Adobo
1h 25min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Pasta with leek and ajvar
30min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min