Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp salt
-
400
g fresh salmon fillets, skinless
of 400 g swordfish fillets - 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Beef Stroganoff
45 min
Chicken noodle soup
1h 35min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min