Apparaten en Accessoires
Fish fingers with tomato sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (optioneel)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
26.16 g
Calorieën
1321 kJ /
316 kcal
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g
Koolhydraten
26.43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kids zone
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Marinated peppers
55min
Spidey Chicken à la King
40min
Sausage Mummies
1u. 10min
Three course meal for two in 30 minutes
1u. 15min
Mini Pizzas
1u. 30min
Hot Dogs
35min
Chicken Tacos
1u. 10min
Frozen Fruit Breakfast Smoothie
5min
Spinach and tomato quiche
1u. 45min
Argentinian Chicken Empanadas
3u. 40min
Pulled Pork Rolls
30min