Fish fingers with tomato sauce
TM5 TM6

Fish fingers with tomato sauce

4.7 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g beer
  • 120 g flour
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp dried parsley
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp fine salt
  • 500 g cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)
  • 30 g olive oil
  • 400 g tomato passata
  • ½ tsp sugar (optioneel)
  • 1 pinch baking soda
  • 300 g oil for frying

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1321 kJ / 316 kcal
Eiwitten
26.16 g
Koolhydraten
26.43 g
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten