Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optioneel)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Whole Chicken with Ratatouille
1 Std.
Roasted Potato Salad
1 Std.
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Slow Cooked Potatoes (TM6) Metric
45 min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min