![Peeler Warm Potato Salad (Metric) Peeler Warm Potato Salad (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee11e945c05b0024a4135357b0578bbf/Derivates/55964b4809c0924e5f75a865c8a7cadc7f903615.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optioneel)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Egg Salad Sandwiches
25min
Lemon Pasta
35min
Cantonese Steamed Fish
40min
Steamed Egg Cups
20min
Confit garlic
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Peeled Garlic
5min
Peeler Mashed Potatoes
35min