Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optioneel)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Peeling Ginger
5 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Mushroom Stock Paste
1 Std. 35 Min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Hand Ripped Cabbage
20min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min