Apparaten en Accessoires
Spiralized Apple Cake
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
12 portions
Ingrediënten
Cake base and custard
-
sugar200 g
-
butter200 g
-
plain flour370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract2 ½ tsp
-
whipping cream130 g
-
fresh milk380 g
-
corn starch50 g
-
egg yolks4
Spiralized apple filling
-
lemon juice60 g
-
water1000 g
-
apples peeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube600 g
-
eggs2
-
fresh milk300 g
-
ground vanilla50 g
-
sugar50 g
-
10 g icing sugarslivered almonds20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
71.1 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
2018.7 kJ /
482.5 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
13.1 g
Koolhydraten
59.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Spiralize
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon meringue ice-cream cake
13u. 15min
Cheat's Kaiser rolls
2u. 30min
S'more Brownie Cups
55min
Honeycomb
Geen beoordelingen
Japanese Bakery Special Custard
2u.
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Lemon glaze madeleines
24u. 30min
Apple and cinnamon hot cross buns
2u. 20min
Lemon Curd and Nectarine Tart
3u. 40min
Ghost meringues
12u. 25min
Chocolate and nut babka
3u.
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Geen beoordelingen