Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beer Can Burgers
- 115 g onions, cut into pieces
- 680 g lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 60 g panko breadcrumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 60 g brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 45 g water
- 285 g cremini mushrooms, sliced
- 30 g unsalted butter, cold, in one cube
- 15 g extra virgin olive oil
- 170 g brown ale
- 85 g liquid beef stock
- 15 g soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone (Italian cheese)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1081.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Beignets
3 Std.
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Migas with Padrón Peppers
30 Min
Baked Chili Beans
50 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1h 15min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 Std. 30 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min