Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beer Can Burgers
- 115 g onions, cut into pieces
- 680 g lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 60 g panko breadcrumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 60 g brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 45 g water
- 285 g cremini mushrooms, sliced
- 30 g unsalted butter, cold, in one cube
- 15 g extra virgin olive oil
- 170 g brown ale
- 85 g liquid beef stock
- 15 g soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone (Italian cheese)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1081.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine Alfredo
40min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Chilli Cheese Dogs
50min
Clam Boil
55min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Chili Cheese Dogs
50min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min