Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil, plus extra to drizzle
- 12 oz Roma tomatoes, cut into pieces, plus 4 whole Roma tomatoes, to slice
- 12 oz roasted red peppers (see Tip)
- 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra to sprinkle and garnish
- 2 sprigs parsley leaves
- ½ tsp salt
- 3 zucchini
- 3 yellow squash
- 1 eggplant, Ichiban Japanese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 381.6 kJ / 91.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 164.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Salmon Miso Soup
30min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3h 50min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Orange Dyed Eggs
55min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1u.
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™)
1 godz. 55 min
Sticky Buns
3h 45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1u.
Baja-Style Fish Tacos
30min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min