Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
North Carolina BBQ Sauce
- 225 g mustard, yellow
- 115 g white wine vinegar
- 60 g dark brown sugar
- 60 g honey
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
-
6
chicken thighs, skin on, bone in
of 6 chicken breast fillets, skin on
Skillet Cornbread
- 115 g unsalted butter, in pieces
- 425 g canned sweet corn kernels, drained
- 300 g cream of sweet corn condensed soup, canned
- 225 g sour cream, any type
- 2 eggs, large (60-65 g ea.)
- 100 g all-purpose flour
- 85 g cornmeal, medium grind
- 70 g sugar
- 1 tbsp baking powder
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3406 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1333 mg
Alternatieve recepten
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 Std. 5 Min
BBQ Seasoning
Geen beoordelingen
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Baked Brie Pie
50min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Min