Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®), plus extra to serve
- 3 oranges, 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme, divided
- 12 oz unsalted butter, in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate, quartered, to garnish
- fresh bay leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 Std. 45 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Florida Cuban Rolls
3h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Illinois Pierogi
2 Std. 30 Min
Unsalted Butter
15 Min
Maple Cranberry Gingerbread
1 Std. 25 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 dk
Broccoli and Cheddar Soup
40 dk
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min