Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®), plus extra to serve
- 3 oranges, 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme, divided
- 12 oz unsalted butter, in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate, quartered, to garnish
- fresh bay leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Apple Cranberry Chutney
1sa 5 dk
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Crab Cakes
1h 35min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 dk
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Spinach and Artichoke Dip
20min
New England Clam Chowder
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Baked Crab Dip
15 min