![Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7fc2a59c5d9a7170376e0e3ab2f1086e/Derivates/a6d50b03d87cff42230c14fde428bd766df51945.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dry Rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp paprika
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp salt
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp thyme
- 48 - 52 oz baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)
Beer BBQ Sauce
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 12 oz stout beer
- 6 oz ketchup
- 3 oz dark brown sugar
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp chili powder, to taste
Cooking Ribs
- 40 oz water
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17380 kJ / 4153.9 kcal
- Eiwitten
- 279.7 g
- Koolhydraten
- 189.8 g
- Vetten
- 247.8 g
- Verzadigd vet
- 84.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 8712.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Herbs Rice
35 min
Steamed Scallion Rolls
3h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25 min
Canadian Strawberry Shortcake
30 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Meat Sauce
1h 45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min