Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dry Rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp paprika
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp salt
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp thyme
- 48 - 52 oz baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)
Beer BBQ Sauce
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 12 oz stout beer
- 6 oz ketchup
- 3 oz dark brown sugar
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp chili powder, to taste
Cooking Ribs
- 40 oz water
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17380 kJ / 4153.9 kcal
- Eiwitten
- 279.7 g
- Koolhydraten
- 189.8 g
- Vetten
- 247.8 g
- Verzadigd vet
- 84.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 8712.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Marry Me Chicken
40 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4hod. 20min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 Std. 30 Min
Ground Beef Taco Filling
25min