Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp dried thyme
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
- 4 oz yellow onion, cut into wedges (¼ in.)
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 dried red chilies
- ½ oz balsamic vinegar
- 2 garlic cloves, smashed
- 12 oz brown ale
- 8 oz beef broth
- baguettes, sub or hoagie rolls, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521.1 kJ / 363.6 kcal
- Eiwitten
- 47.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1064.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccine Alfredo
40 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10 phút
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Spanish Rice
35 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Grisons Barley Soup
55 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Spicy Cheese Dip
20 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min