Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp dried thyme
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
- 4 oz yellow onion, cut into wedges (¼ in.)
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 dried red chilies
- ½ oz balsamic vinegar
- 2 garlic cloves, smashed
- 12 oz brown ale
- 8 oz beef broth
- baguettes, sub or hoagie rolls, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521.1 kJ / 363.6 kcal
- Eiwitten
- 47.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1064.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Beef Stroganoff
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
BBQ Pulled Chicken
40min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Shrimp Orzo with Peas
30min