Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp dried thyme
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
- 4 oz yellow onion, cut into wedges (¼ in.)
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 dried red chilies
- ½ oz balsamic vinegar
- 2 garlic cloves, smashed
- 12 oz brown ale
- 8 oz beef broth
- baguettes, sub or hoagie rolls, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521.1 kJ / 363.6 kcal
- Eiwitten
- 47.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1064.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Meatball Subs
55 Min
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Southern Mac & Cheese
30 Min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Loaded Potato Soup
30 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min