Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, to fill bowl
- 570 g potato, waxy, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
- 425 g whole milk
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper, ground
- 30 g butter, unsalted, to grease
- 115 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 170 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 85 g onion, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 85 g butter, unsalted, cut into pieces,
- 85 g all purpose white flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141.9 kJ / 511.9 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 19.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 898.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Rice
1 Std. 25 Min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10min
Fruit Ice Cream
5min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Rolled Frittata
55min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
Bolognese Sauce
1h 10min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1h 10min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8h