Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 72.3 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 22.6 g
- Natrium
- 1289.9 mg
Alternatieve recepten
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2sa
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Geen beoordelingen
Sweet potato piklets
45 min
Sicilian prawn salad
40 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Turmeric Chicken Soup
Geen beoordelingen
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Curried pickled fish
49sa
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Lemongrass and mint prosecco
1sa