Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves, divided
- 3 sprigs parsley
- 3 oz bread
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, divided
- 3 oz Gruyère cheese, aged, cut into pieces
- 2 oz Parmesan cheese
- 26 oz water, divided
- 35 oz cauliflower, cut into florets (approx. 1½ lg. cauliflower)
- 1 tsp vegetable stock paste
- 10 oz low fat milk
- ½ oz corn starch
- 2 tsp Dijon mustard
-
½
tsp dried thyme
of 1 tsp thyme, fresh (approx. 3 stems) - 2 oz light cream cheese, e.g. Neufchâtel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Gratin
55min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Carrot and Parsnip Mash
45 min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Leek and Potato Soup
40min
Quiche Lorraine
50 min
Mashed Potatoes
50 min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min