Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz beef meat (stew cut)
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, smashed
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut in wedges
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 oz Dijon mustard
- ½ tsp paprika
- 24 oz beef stock
- 1 oz dry red wine
- water, to cook pasta
- 8 oz wide egg noodles, dried
- 2 tbsp corn starch
- 2 tbsp water
- 10 oz white button mushrooms, sliced
- 4 oz sour cream
- mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.1 kJ / 443.9 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 700.3 mg
Alternatieve recepten
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Pastrami
22h 30min
Lemon Garlic White Rice
35min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Beer Pickles
24h 20min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 Std.
Browned pork mince
20min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Marry Me Chicken
40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.