Apparaten en Accessoires
Slow Cooked Pot Roast
Voorbereiding 20min
Totaal 6u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (optioneel)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
603.3 mg
Eiwitten
32.4 g
Calorieën
1332 kJ /
318.4 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
19.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1u.
Jersey Beef
30min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Lemon Garlic Chicken
30min
Beef stew with gnocchi
3u. 15min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2u. 15min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2u.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2u. 55min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1u.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min