Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut into wedges (1 in.)
- 5 sprigs fresh thyme (optioneel)
- 24 oz beef stock
- 1 oz lemon juice
- 10 oz baby gold potatoes, cut in half
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 - 2 tsp soy sauce, light
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 603.3 mg
Alternatieve recepten
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 Min
Meat Sauce
1h 45min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Slow Cooked Beets
40 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Pork Pilaf
45 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.