Apparaten en Accessoires
Slow Cooked Pot Roast
Voorbereiding 20min
Totaal 6u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (optioneel)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
603.3 mg
Eiwitten
32.4 g
Calorieën
1332 kJ /
318.4 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
19.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Jersey Beef
30 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min