Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
of 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1499.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1u.
Tex-Mex Bowl
50 min
Mini Frittatas
35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Sesame salmon and pea soup
1u.
Prawn Arrabbiata
30min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Baja-Style Fish Tacos
30min