Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 9 oz
- Calorieën
- 6778 kJ / 1620 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 168 g
- Verzadigd vet
- 101 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1814 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Beurre Blanc
20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
Beurre blanc
15 Min