Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz water
- 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
- 12 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 8 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 735.6 kJ / 175.8 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 137.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Lemon Sorbet
8 Std. 30 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Hollandaise Sauce
15min
Quiche Lorraine
50 Min
Classic Zabaglione
15min
Mushroom Risotto
30 Min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Barbecue Hollandaise
20 Min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45 min