Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz water
- 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
- 12 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 8 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 735.6 kJ / 175.8 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 137.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel Toffees
2h
Floating Islands
40 min
Béarnaise sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Spiralized Roasted Root Vegetables
Geen beoordelingen
Choron Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Steak Tartare
15 Min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Hollandaise sauce
15 Min
Beef Chili
1 Std. 5 Min
Asparagus Cream Soup
25 min