Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1179.9 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 17.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 397.4 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Floating Islands
40 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min