Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
-
2 - 3
sprigs chervil, fresh, leaves only (reserve stems)
of 2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems) - 1 tomato, halved (approx. 2 oz)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 481.6 kJ / 115.1 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 130.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Béarnaise sauce
15 menit
Hollandaise Sauce
15 menit
Spiralized Roasted Root Vegetables
Geen beoordelingen
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 menit
Hollandaise Sauce
15 menit
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
Tuna Tartare
40min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h