Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
-
2 - 3
sprigs chervil, fresh, leaves only (reserve stems)
of 2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems) - 1 tomato, halved (approx. 2 oz)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 481.6 kJ / 115.1 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 130.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Classic Zabaglione
15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Pork Tortas
2u. 20min
Butter Beer
30min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Pina Colada
15min
Classic Swiss Fondue
15min