Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
TM6 TM5

Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Zucchini Mousse

  • 17 ½ oz water
  • 18 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
  • 1 packet/envelope unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)
    of 2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored, unsweetened
  • 1 ½ oz boiling water
  • 9 oz mascarpone
  • ½ tbsp lemon zest, grated
  • ½ tbsp dried thyme
  • ½ tsp salt

Bacon Powder

  • 9 oz sliced bacon

Saffron Risotto

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz shallots, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces, divided
  • 11 oz risotto rice, e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)
  • 3 ½ oz white wine
  • 32 oz water
  • 1 stock cube, meat or vegetable
  • 2 - 3 pinches saffron threads
  • ½ tsp salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper

Assembly

  • unsalted butter, to grease

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3161.3 kJ / 755.3 kcal
Eiwitten
15.8 g
Koolhydraten
45.7 g
Vetten
55.2 g
Verzadigd vet
30.3 g
Vezels
2.2 g
Natrium
1509.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten