Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 18 oz yellow onions, halved
- 1 oz olive oil
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp all-purpose flour
- 32 oz water
-
1
stock cube, chicken or beef
of 1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beef - 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 959.8 kJ / 229.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 427.9 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Soup
40p
Leek and Potato Soup
40p
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45p
Tomato Basil Soup
40p
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30p
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Cream of Asparagus Soup
15p
Shrimp and Grits
1h 50 min
Carrot Ginger Soup
20min
Asparagus Cream Soup
25 Min
New England Clam Chowder
45p