Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad and Pork Filet
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz pickled capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain rice
- 14 oz zucchini, cut in small cubes
- 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
- 1 red bell pepper, cut in small cubes
- 1 yellow bell pepper, cut in small cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3443 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Steak au Poivre
20 Min
Chicken Mole Verde
1h 5 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Marry Me Chicken
40 Min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min