Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad and Pork Filet
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz pickled capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain rice
- 14 oz zucchini, cut in small cubes
- 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
- 1 red bell pepper, cut in small cubes
- 1 yellow bell pepper, cut in small cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3443 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5u. 5min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min