Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
- 4 oz white onion, cut into wedges
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- 21 oz water
- 1 ½ oz cream cheese
- 1 oz unsalted butter
- 3 ½ oz whole milk
- olive oil, to drizzle
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 856.9 kJ / 204.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 245.8 mg
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5小时 20 分钟
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Steak au Poivre
20 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5 min
Homemade Lemonade
10 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min