Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 878 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Spidey Chicken à la King
40 Min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Mediterranean Lamb Burger
45 Min
Lasagna
2 Std. 30 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29sa 50 dk