Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 878 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and Chips
30min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 Min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1sa 20 dk
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Florentine Meatballs and Linguine
1ωρ. 10 λεπτ.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min