![Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/638fe145-7494-4a19-99e4-9724d8e9713e/Derivates/78206086-e7f0-49aa-8800-7c3bfd710b7c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
of 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
of 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
of 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Eiwitten
- 49.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Beef Bowl
1 Std.
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min