Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
of 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
of 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
of 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Eiwitten
- 49.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Pesto Pizza Dough
4 Std.
Steamed Scallion Rolls
3h
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Thin Crust Pizza Dough
2 Std. 30 Min