Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 5 oz unsalted butter, diced, frozen
- 10 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 3 oz ice cold water
- ½ tsp salt
Toppings
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 12 oz zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
-
12
oz plum tomatoes, whole (see Tip)
of 12 oz Roma tomatoes, whole - 8 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 oz water
- 2 green onions, cut into pieces
- ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper
- olive oil, to brush
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 310.9 mg
Alternatieve recepten
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Rye Bread
6h 5min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Tapenade Pizza Dough
4h
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15 min