Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz daikon (Japanese radish), peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 5 garlic cloves
- 2 tbsp Chinese five spice
- 1 tsp ground cardamom
- 2 heaping tbsps beef stock paste
- 45 ½ oz water
- 1 tsp salt
- 2 tsp fish sauce
- 24 oz shaved beef steak
- ½ oz fresh cilantro leaves, thinly chopped
- 1 spring onion, thinly chopped
- 3 ½ oz bean sprouts, fresh
- 1 fresh red chili, thinly sliced
- 2 tsp chili sauce (optioneel)
- 4 tsp hoisin sauce (optioneel)
- 1 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 720.4 kJ / 172.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1546.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Quick Refried Beans
20min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Turkey Curry Phyllo Triangles
50 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Supergreen Granola
1 Std. 10 Min