Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz daikon (Japanese radish), peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 5 garlic cloves
- 2 tbsp Chinese five spice
- 1 tsp ground cardamom
- 2 heaping tbsps beef stock paste
- 45 ½ oz water
- 1 tsp salt
- 2 tsp fish sauce
- 24 oz shaved beef steak
- ½ oz fresh cilantro leaves, thinly chopped
- 1 spring onion, thinly chopped
- 3 ½ oz bean sprouts, fresh
- 1 fresh red chili, thinly sliced
- 2 tsp chili sauce (optioneel)
- 4 tsp hoisin sauce (optioneel)
- 1 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 720.4 kJ / 172.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1546.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 Min
Cold Red Curry Soup
30 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Turmeric Chicken Soup
Keine Bewertungen
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Chili Cheese Dogs
50 min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min