Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red beets, washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
- 30 oz water
- 6 oz linguine
- 3 tbsp unsalted butter
- 2 oz pistachios
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz goat cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acorn Squash Gratin
1j 55 menit
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25min
Pasta Primavera
50min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Tofu Stew
30min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Vegetable Pancakes
30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Apple and Pear Hot Cereal
1h 35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min