![Light and Fresh Beet Pasta Light and Fresh Beet Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23E390E9-D6AD-43B5-8BE2-FBA1893B37F0/Derivates/62EF0D2F-DEA2-449F-B0B1-D7101B5E30D8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red beets, washed and peeled, halved (approx. 3 beets), divided
- 30 oz water
- 6 oz linguine
- 3 tbsp unsalted butter
- 2 oz pistachios
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz goat cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3318 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Shrimp Aguachile
15 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
White Pesto Pasta
40 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min