Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 15 oz green tomatillos, ripe, husked, destemmed and halved
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp red pepper flakes, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz green leafy vegetables, mixed, i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
- 4 large eggs
- 18 oz water
- 4 tbsp chopped cilantro, to garnish
- 4 tbsp green onions, sliced, to garnish
- whole grain bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791.8 kJ / 189.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 386.5 mg
Alternatieve recepten
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Rainbow Bowl
1h 15min
Mediterranean Chicken
35 Min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min