![Gluten-Free Veggie Pizza Crust Gluten-Free Veggie Pizza Crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ab4a223-7b5d-4865-95ff-589e1f3d6019/Derivates/3c8dbaa1-979b-4f38-a430-60a2c4b2dd07.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz mozzarella (low-moisture), in pieces
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
- 1 garlic clove
- 2 large eggs
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1354 kJ / 323.6 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 875.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beet-Tox
10 Min
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30min
Cashew Coconut Milk
10 Min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1u. 15min
Lentil Hummus
10 Min
Boosted Iced Matcha Latte
5 Min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Keto Cheese Dinner Rolls
1 godz. 10 min
Pea Pesto with Ricotta
10 Min
Butterfly Pea Tea
15 Min
Almond Butter
5 Min
Overnight Oats with Mixed Berries
4 Std. 15 Min