Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g garlic cloves
- 2 tbsp dried oregano
- 15 g achiote paste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 100 g white vinegar
- 285 g orange juice, sour
- 100 g onions, in pieces
- 2 tsp salt
- 995 g pork shoulder, boneless or Boston butt, boneless, cut into cubes (5 cm/2 in.)
Pickled Onions
- 140 g red onions, quartered
- 30 g orange juice
- 15 g white vinegar
- 2 pinches dried oregano
- ½ tsp salt
Habanero Sauce
- 5 habanero chillies
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp salt
- 30 g water
Cochinita Pibil
-
30
g vegetable oil
of 30 g lard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1771.8 kJ / 423.5 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1227.1 mg